Quiz van landen, vogels en kosmos

Quiz van landen, vogels en kosmos

Diverse quizzen waarbij u spelenderwijs alle gegevens van bijvoorbeeld landen, vogels en kosmos leert. Verruim uw kennis spelenderwijs.
Leer de vlag, hoofdstad, kenteken, domein, aantal inwoners, oppervlakte en bevolkingsdichtheid van alle landen. Leer alle vogels herkennen of leer hun latijnse naam.

U speelt altijd op uw eigen niveau. Het spel kent geen levels.

Speel quiz...Valid HTML 4.01 Transitional

Het weer is belangrijk in ons dagelijks leven. Het aanbod van voorspellingen van het weer is groot. Welk station is betrouwbaar? Wij hebben het voor u uitgezocht.<br>Vanaf januari 2016 kijken wij wekelijks naar de driedaagse voorspelling van de belangrijkste weerstations en vergelijken dit met de werkelijke cijfers. Hieruit komen opvallende resultaten!<br><br>We geven een ranglijst van de beste weerstation. Ook analyseren wij over het gehele jaar of over de jaargetijden of er goed, hoger of lager wordt voorspeld. Hieruit kan je ook verrassende conclusies trekken. Kijk snel!<br><br>Uit de analyses blijkt:<ul><li>De minimum temperatuur wordt vaak hoger voorspeld.</li><li>De maximum temperatuur wordt vaak lager voorspeld.</li><li>De windkracht wordt vaak hoger voorspeld.</li></ul>

Weersvoorspelling

Het weer is belangrijk in ons dagelijks leven. Het aanbod van voorspellingen van het weer is groot. Welk station is betrouwbaar? Wij hebben het voor u uitgezocht.
Vanaf januari 2016 kijken wij wekelijks naar de driedaagse voorspelling van de belangrijkste weerstations en vergelijken dit met de werkelijke cijfers. Hieruit komen opvallende resultaten!

We geven een ranglijst van de beste weerstation. Ook analyseren wij over het gehele jaar of over de jaargetijden of er goed, hoger of lager wordt voorspeld. Hieruit kan je ook verrassende conclusies trekken. Kijk snel!

Uit de analyses blijkt:
Nieuwsgierig...